Luo itsellesi peli

Luo oma nettisivu

Koodaus ja kuvataide

SUOMEN PARASTA OHJELMOINTIOPETUSTA KOLMELTA ALALTA SUOMENKIELELLÄ

Suomen parhaat ohjelmoinnin verkkokurssit

(2019-2022) Taidetta koodista on vaikuttavin hanke koodauksen ja kuvataiteen yhdistämiseen Suomessa  - Yleishyödyllinen hankkeemme yhdistää kuvataiteen ja koodauksen. Tavoitteemme on, että tuottamamme materiaali on käytössä 90% Suomen peruskouluista 2022 mennessä.

(2019) Ensimmäinen Suomenkielinen WordPress videosarja nettisivun tekoon ja henkilöbrändäykseen - Opi rakentamaan oma nettisivusi maailman suosituimmalla työkalulla WordPressillä! 

(2018-2019) Suomen paras peliohjelmointikurssi - Opi rakentamaan oma pelisi C# ohjelmointikielellä ja yhdellä maailman suosituimmalla pelimoottorilla Unityllä. 

Asiakaspalaute

346345-200

Omnia ammattikoulu

Omnian opiskelija

“Olen kiinnostunut pelien tekemisestä, joten löysin kurssin hyödylliseksi tulevaisuudelleni.”

women-icons-88893

Rwandan Suurlähetystö

Rwandan Suurlähetystön työpajaan osallistuja

“Nitomani School antoi minulle kipinän joka kannustaa minua tekemään uusia asioita. Löydän tämän hyvin innostavaksi! Kiitos paljon.”

pict-businessman-business-people-pictograms-vector-stencils-library

Seriously Digital Entertainment

Seriouslyn työntekijä

“Nitomani Schoolin työpaja oli antoisa sillä minulla on parempi ymmärrys työkavereideni työnkuvasta ja siitä miten eri järjestelmät toimii.”

business-woman-icon

Supercell

Supercellin työntekijä

“Pääsin tekemään jotain mitä olen halunnut tehdä pitkään. Mahtava motivaattori ja nyt hyvällä aloituksella tulen varmasti jatkamaan opiskeluja”

KURSSIEN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Kurssimme on suunniteltu rakkaudella auttaa muita ihmisiä. Jos et ole tyytyväinen kursseihimme sinulla on oikeus pyytää rahojen palautusta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@nitomani.com - niin autamme sinua palautuksessa.

14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Palautusoikeutemme oikeuttaa sinua saamaan rahasi takaisin 14 päivän sisällä ostopäivästä, jos et ole käyttänyt kursseja.

Tutustu Nitomani Schooliin

Opetamme ohjelmointia verkossa.

Nitomani School Oy perustettiin auttamaan ihmisiä rakentamalla verkkoon alusta, jonka kautta voit oppia ohjelmointia. Autamme sinua ymmärtämään miten maailma toimii opettamalla ohjelmointia suomenkielellä.

Luomamme videotutoriaalit ovat vakuuttaneet jopa suuria yrityksiä. Yritykset kuten Seriously Digital Entertainment ja Supercell ovat osallistuneet kursseillemme. Liity siis sinäkin joukkoomme ja aloita ohjelmoinnin opettelu kursseillamme!